Luxe kersenvlaai met kersenslagroom en bovenop schuimkruimels, afgewerkt met slagroom-rozetten. Al jaren onze nummer-1 vlaai!
Lees meerLuxe kersenvlaai met chocolade slagroom en afgewerkt met chocolade schaafsel. Een heerlijke combinatie!
Lees meerLuxe vlaai met vulling van verse appelblokjes (meegebakken) met slagroom en afgewerkt met kaneelsuiker. Deze vlaai valt bij iedereen in de smaak!
Lees meerVulling van rijstepap afgewerkt met royaal slagroom en chocolade schaafsel. Een traditionele Limburgse vlaai!
Lees meerIn de luxe gistdeegbodem zijn banketbakkersroom en bosbessen meegebakken. Bovenop zit Crème Suisse (banketbakkersroom en slagroom samen luchtig geklopt), aangebracht als ‘zandverstuiving‘. De rand is gedecoreerd met victoriabeslag. Een zachte smaakverrassing!
Lees meerEen nieuwe vlaai, gebaseerd op onze specialiteit Herfstcake. Een dunne bodem van zanddeeg, met daarin een laag herfstcake meegebakken. Hier bovenop cappuccinobavarois. Afgewerkt met een royale rand slagroom en nog wat herfstcake bovenop. Een ware tractatie!
Dit is een seizoensvlaai.
Lees meerRoomboter-bladerdeeg bodem, gevuld met verse banketbakkersroom, daarop slagroom en daarop pure advocaat. Afgewerkt met een mooie rand slagroom. Een echte verwenvlaai!
Lees meerRoomboter-bladerdeeg bodem, gevuld met bosvruchtenbavarois en afgewerkt met rood bosfruit (bramen, div. bessen, aardbeien, frambozen). Voor een constante kwaliteit werken wij met diepgevroren bosfruit, daarom is deze vlaai het hele jaar verkrijgbaar. Een frisse verrassing!
Lees meerRoomboter-bladerdeeg bodem, gevuld met perenvlaai en afgewerkt met schijfjes peren (uit blik). Enkele druiven of aardbeien bovenop zorgen voor wat kleur op de vlaai. Heerlijk frisse vlaai!
Lees meerVoor onze aardbeienvlaaien zoekt onze groenteman de beste Hollandse aardbeien uit. Lekker zoet, maar wel stevig. Onze banketbakkers bakken krokante bodems van zanddeeg en bladerdeeg en koken verse banketbakkersroom. Nadat de aardbeien op de vlaai zijn gelegd, komt hierop een laagje vruchtengelei om de aardbeien mooi vers te houden. Een rand victoriabeslag (amandelschaafsel met suiker en citroenrasp) maakt de vlaai helemaal af. Je proeft het voorjaar!
Lees meerLuxe vlaai met vulling van verse appelblokjes (meegebakken) met een laag citroenbavarois en afgewerkt met victoriabeslag (amandelschaafsel met citroenrasp en suiker, gebruneerd in de oven). Een heerlijk frisse vlaai!
Lees meer